Over ons

Ilse Beumer, Irene van der Aar en Jessica Sluis.

In 2017 is op initiatief van Mieke Romme van de Dierenacademie de opleiding Praktijk Diploma Konijnen trimmen opgezet. Samen met Jessica Sluis van het Konijnen Adviesbureau is de opleiding ontwikkeld. Mieke, de praktijk en Jessica de theorie. 

Onder het motto: samen weten we meer en houden we konijnen gezond, hebben we een gezamenlijk doel: dat er in iedere regio een gediplomeerde konijnentrimster komt te werken.

Mieke heeft in 2022 besloten om de praktijklessen van de opleiding PD Konijnen Trimmen over te dragen aan Ilse Beumer van Just Rabbits en Irene van der Aar van Konijnencentrum Famke. Natuurlijk blijft Mieke, als expert op het gebied van konijnen trimmen, verbonden aan de opleiding. 

Alle trimmers die door ons gediplomeerd zijn weten wat belangrijk is voor uw konijn! U kunt dan ook met een gerust hart uw konijn door deze trimmers laten verzorgen.

Mieke: Trimmen kan ook zonder stress voor het konijn!
Mieke: Trimmen kan ook zonder stress voor het konijn!

Mieke is een expert in het trimmen van konijnen. Zij trimt ruim 15 jaar konijnen. Eerst bij de dierenartspraktijk als paraveterinair en later in haar eigen trimsalon. Regelmatig publiceert Mieke artikelen in vakbladen, waaronder Groomers Europe

Jessica: Het gaat mij niet om het uiterlijk, maar om het konijnenwelzijn!
Jessica: Het gaat mij niet om het uiterlijk, maar om het konijnenwelzijn!

Jessica is gespecialiseerd in Konijnenwelzijn. In 2013 is zij haar eigen educatie- en adviesbureau gestart gericht op konijnenwelzijn (voeding, gedrag, EHBO). Ze werkt samen met verschillende dierenartsen en trimt konijnen aan huis, zorgboerderijen en dierenasiels. Jessica is auteur van de boeken "Konijnen gezond houden" en het handboek "Vachtverzorging", dat ook gebruikt wordt bij de opleiding PD Konijnen Trimmen. 

Ilse is eigenaar van Just Rabbits en heeft zich ingezet voor de zorg en het welzijn van konijnen in konijnenopvang Amsterdam. In 2017 is zij gestart met haar eigen konijnentrimsalon en heeft verschillende konijnen rondhuppelen. 

©2017 PD Konijnen Trimmen, alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.